Beställ rum

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Shopping i Köpenhamn

Shopping i Köpenhamn

Köpenhamn har ett enastående utbud när det gäller shopping. Oavsett om du föredrar vintage och second hand, interör design, antikviteter, ekologiska kläder eller gallerior och shopping center.

Du hittar allt inom gångavstånd från våra Köpenhamnshotell; First Hotel Twentyseven, First Hotel Kong Frederik, och First Hotel Mayfair.

Retro Shopping

Retro Shopping

Gillar du att bära kläder som ingen annan har? Då ska du absolut gå på skattjakt i en av alla vintagebutiker som ligger i centrala Köpenhamn. Här kan du fynda allt från läckra klänningar, högklackat och vackra pärlor. Se blant annet etter Time´s Up. Butiken säljer kläder, skor och accessoarer av märken som Gucci, Versace, Chanel och YSL.

Om du däremot inte bryr dig så mycket som själva märket på kläderna du bär, ska du ta dig till en av alla second hand-butiker runt om i staden. På Kultorvet ligger den stora second hand-butiken Folkekirkens Nødhjælp som är en hjälporganisation för människor i tredje världen. Värt att nämna är att all vinst går till deras hjälporganisation.

Dansk design

Dansk design

Dansk design är känd över hela världen och är en av tongivarna när det gäller tidlös enkelhet, kvalitet och funktion. Letar du efter möbler, kungligt porslin eller den senaste tekniken så är Köpenhamn rätt ställe att söka efter dansk kvalitetsdesign.

Utforska de stora showrummen - många av dem är spännande kombinationer av museum, galleri och butik. First Hotel Twentyseven är smyckade med dansk design och är utmärkta hotell att bo på om du gillar interiör design.

Vi kan varmt rekommendera följande inspirationskällor:

- CASA Shop
- Bruun Rasmussen
- Danish Design Center
- GUBI Showroom Copenhagen
- Montana Mobile
- Danish Furniture Art and Design

Skulle du inte ha tid att besöka alla, kom i alla fall ihåg att besöka Illums Bolighus.

Gallerior

Gallerior

Som alla andra internationella metropoler erbjuder Köpenhamn ett stort urval av gallerior och shopping centra. I hjärtat av Köpenhamn hittar du Magasin och Illum. Båda galleriorna sitter på en anrik historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet och erbjuder ett brett sortiment av kläder, interiör, kosmetik, mat och vin.

Både Magasin och Illum Bolighus ligger i närheten av First Hotel Twentyseven och First Hotel Kong Frederik.

Bor du på något av våra hotell, First Hotel MayfairFirst Hotel Kong Frederik eller First Hotel Twentyseven har du nära till Fisketorvet Shopping Center som erbjuder Skandinaviens största Cinemaxx.

I Köpenhamn hittar du Field´s som är Skandinaviens förstaval när det gäller shopping och underhållning. Field´s ligger bekvämt till både via tunnelbana och bil. Det finns en stor utomhusparkering med över 3000 parkeringsplatser i anslutning till centret.

De flesta av Köpenhamns gallerior och shopping centra har öppet efter normala affärstider.