Beställ rum

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Citylivet i Oslo

Oslo är för närvarande Europas snabbast växande stad, men också ett av de bästa ställena i världen att bo på. Här ger några av våra unga kollegor på First Hotels, som alla bor i Oslo, sina egna lokala tips om upplevelser i stan. När du bor på ett av våra hotell i Oslo bor du i hjärtat av staden med citylivet precis utanför dörren.

Festivaler och konserter

Oslo erbjuder ett brett utbud av festivaler och konserter. Om du är på mässa eller konferens i Oslo – eller har kommit hit för att uppleva ditt favoritband – ligger de flesta av stadens arenor och konferenslokaler på antingen kort gångavstånd från våra hotell eller är lättillgängliga via kollektivtrafik. En bekväm säng väntar dig på ett av våra hotell efter din konsert eller konferens/mässa!

Våra hotell i Oslo hjälper dig att planera din vistelse och kan ge tips om vad som händer i staden.

Här finns en uppdaterad lista över populära festivaler och konserter i Oslo

Här finns de mest populära festivalerna och konsertlokalerna i Oslo

 

Oslo by night

Oslo har något för alla, oavsett om du känner för en läcker cocktail, vill chilla i en lounge eller dansa hela natten på en nattklubb. Börja kvällen på takterrassen eller i lobbybaren på First Hotel Grims Grenka och besöka därefter några av stadens spännande nattklubbar och barer. Välj ett av våra hotell i Oslo så är du nära allt.

 

Hotell i Oslo

First Hotel Grims Grenka och First Hotel Millennium ligger i centrum nära de flesta av stadens klubbar och barer, vilket gör det lätt att utforska Oslos nattliv.

Boka ditt hotellrum här!