Beställ rum

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Familjesemester i Oslo

Det finns något för hela familjen när turen går till Oslo. Staden erbjuder många utomhusaktiviteter och spännande attraktioner, såsom familjeparken Tusenfryd och många offentliga friluftsbad. På vintern kan familjen ägna sig åt skidåkning och vinteraktiviteter – bara några minuter från våra hotell i Oslo.

Tusenfryd

Tusenfryd  är Norges största nöjespark, som ligger bara 40 minuter söder om Oslo. Det finns cirka 30 attraktioner för alla åldrar förutom ett antal restauranger och roliga aktiviteter. På våra hotell i Oslo kan du få tips och vägledning så att ni kan få en riktigt trevlig dag i nöjesparken.

 

Frognerbadet – friluftsbad

Varför inte ta ett sommardopp i en utomhuspool när du bor på ett av våra hotell i Oslo? "Frognerbadet" är ett mycket populärt friluftsbad med både hopptorn, vattenrutschbanor och barnpooler. Här finns något för alla åldrar och badet ligger i direkt anslutning till Vigeland skulpturpark.

 

Vigelandsparken

En av de mest besökta attraktionerna i Oslo är den unika Vigelandsparken med över 200 skulpturer i brons, granit och gjutjärn. Parken är också en mycket populär fritids- och sommerutflyktsmål bland osloborna. Ta familj eller vänner med dig och njut av en stund i det fria. Spela boll, njut av en picknick eller besök de närliggande restaurangerna. Om du bor på ett av våra hotell i Oslo är en promenad i Vigelandsparken ett utmärkt sätt att frottera sig med lokalbefolkningen.

 

Korketrekkeren

En av Oslos huvudattraktioner är stadens omgivande natur. Här kan du både gå på vandring och uppleva spännande och roliga aktiviteter som t ex Korketrekkeren ("Korkskruven"), som är en 2 km lång kälkbacke med ett fall på hela 255 meter. Hyr en kälke på toppen och susa iväg på en härlig tur. Du kan ta tunnelbanan från ett av våra centrala hotell direkt till kälkbacken, som endast är öppen på vintern.

 

Hotell i Oslo

First Hotel Millennium är det perfekta stället att bo på när du är på familjesemester i Oslo.

Boka ditt hotellrum här!