Beställ rum

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Museer i Oslo

Oslo är en kulturell stad med historiska sevärdheter och gallerier med all världens konst. Om du bor på ett av våra First Hotels i Oslo är det inte långt till stadens museer och konstscener.

Astrup Fearnley-museet

I september 2012 flyttade Astrup Fernley-museet till nya lokaler på Tjuvholmen, designade av den världsberömde arkitekten Renzo Piano. Konstmuseet ligger i en park vid vattnet i Oslo och har både permanenta och tillfälliga utställningar samt en museibutik och kafé. Bor du på ett av våra hotell i centrala Oslo har du bara fem minuters promenad till Tjuvholmen.

 

Nationalmuseet

Norska nationalmuseet för konst, design och arkitektur både bevarar, konserverar och ställer ut Norges mest omfattande nationella samlingar av konst, arkitektur och design. Museets utställningsplatser i Oslo inkluderar Nationalgalleriet, Moderna museet, Nationella arkitekturmuseet och Designmuseet, samtliga belägna inom kort gångavstånd från våra hotell i centrala Oslo – First Hotel Grims Grenka och First Hotel Millennium.

 

Kon-Tiki-museet

Thor Heyerdal blev världsberömd 1947 när han korsade Stilla havet ombord på Kon-Tiki, en flotte gjord av balsaträ. Detta uppdrag visade att mänskligheten behärskade seglarkonsten långt innan både sadeln och hjulet uppfanns. Besök Kon-Tiki-museet på ön Bygdøy i Oslofjorden och se Heyerdals berömda flottor. Du kan också utforska öns grottor och uppleva en undervattensexpedition.

 

Munch-museet

Munch-museet är ett konstmuseum tillägnat Edvard Muchs liv och verksamhet. Här kan du uppleva den norske konstnärens världsberömda målningar, såsom "Madonna" och "Skriket" förutom ytterligare 12 000 andra målningar, 18 000 grafiska tryck, 6 skulpturer och diverse andra föremål.

 

Pushwagner Gallery

Pushwagner är en av Norges ledande moderna konstnärer som har vunnit brett internationellt erkännande under de senaste åren. Besök hans galleri på Tjuvholmen i Oslo och uppleva några av hans mest kända verk.

 

Hotell i Oslo

First Hotel Grims Grenka och First Hotel Millennium ligger centralt och nära de flesta museer och attraktioner i Oslo. Så om du vill spara tid och pengar medan du njuter av något av det bästa som staden har att erbjuda bokar du din vistelse på ett av våra hotell i Oslo.

Boka ditt hotellrum här!