Beställ rum

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Sevärdheter i Oslo

Oslo har många attraktioner. Det finns alla typer av aktiviteter både i staden och i de omgivande skogarna och vid Oslofjorden. Kolla de mest besökta attraktionerna i Oslo:

Operahuset

Oslo Opera House öppnades 2008 och är idag ett av stadens viktigaste landmärken. Det spektakulära operahuset ritades av den norska arkitektbyrån Snøhetta, och inhyser såväl Norske Opera som Nationalbaletten.

 

Holmenkollen

Norges mest besökta turistattraktion och en av världens mest kända sportanläggningar erbjuder en spektakulär upplevelse både med och utan skidor.

 

Kungliga slottet

Kungliga slottet ligger på kullen Bellevue i slutet av Oslos största shoppinggata, som i folkmun kallas Karl Johan. Kungliga slottet är en av stadens viktigaste byggnader och har varit en symbol för norsk historia sedan 1814. Kungliga slottet är öppet för allmänheten under sommarsäsongen.

 

Oslo rådhus

Oslo rådhus är stadshuset i Oslo men här hålls också mer än 350 kulturevenemang om året  – både stora och små.

 

Vigeland Park

Vigeland Park är världens största skulpturpark skapad av en enda konstnär, och den är också en av Norges mest populära turistattraktioner. Parken är öppen för besökare året runt.

 

Hotell i Oslo

First Hotel Grims Grenka och First Hotel Millennium ligger i hjärtat av Oslo i omedelbar närhet av stadens största turistattraktioner. Du kan lätt nå Oslos alla sevärdheter när du bor på en av våra hotell i staden.

Boka ditt hotellrum här!