Beställ rum

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Shopping i Oslo

Söker du bra shopping så har Oslo gott om köpcentra, varuhus och marknader. I staden har du också bäst utbud av norska souvenirer, såsom lusekoftor och troll i trä och keramik. Priserna är generellt högre i Oslo än i andra europeiska huvudstäder, men du kan hitta många fynd. Var medveten om att de flesta butiker stänger kl 18:00 och att nästan alla butiker är stängda på söndagar.

Shoppingområden

De mest populära shoppingområdena i Oslo är som följer:

Det mest kända shoppingstråket i Oslo är Bogstadveien, Hegdehaugsveien och Majorstua. Från Majorstua och hela vägen till centrum finns specialbutiker och kända butikskedjor såsom H&M, Monsoon, Bik Bok, Helly Hansen och liknande.

Aker Brygge ligger nära Oslo stadshus. Utmed vattnet finns både exklusiva designerbutiker, specialbutiker, kaféer, restauranger, teatrar, biografer och barer.

Karl Johan är den mest kända gatan i Oslo. Här hittar du alla typer av affärer och massor av restauranger och kaféer.

Grünerløkka är ett mycket populärt område bland ungdomarna i Oslo och här finns några av stadens bästa utomhusmarknader, designbutiker, parker, kaféer och barer. Denna del av staden är väl värt ett besök.

Oslo centrum erbjuder också ett brett utbud av shoppingmöjligheter. De två viktigaste galleriorna är Oslo City och Byporten, som båda ligger nära centralstationen. De är fullmatade med specialbutiker och restauranger.

Här hittar du en uppdaterad lista över varuhus och butiker i Oslo.

 

Hotell i Oslo

Båda våra First Hotels i Oslo ligger i centrum nära shoppinggatorna. Till den berömda Karl Johan och Aker Brygge går du på bara fem minuter från våra hotell.

Boka ditt hotellrum här!