Beställ rum : First Hotel Mayfair

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Allergivänlig rum (parketgolv)
Superior Dubbel

First Hotel Mayfair

First Hotel Mayfair har 203 olika rum, från standardrum till rymliga sviter. Om du reser med barn är sviterna perfekt inredda med separat sovrum och vardagsrum. Våra deluxe-rum och sviter passar den som vill ha lite mer utrymme och lyxkänsla.

First Hotel Mayfair ligger i en byggnad från tidigt 1900-tal. Under 2008 genomgick hotellet en omfattande renovering och nu 2016 har hotellet alltså hela 203 rum, nytt gym, nya konferensfaciliteter och nya restaurangen Boston Bar & Grill.

Hotellinredningen har hämtat inspiration från alla världens hörn och rummen är moderna och eleganta. Runt om på hotellet syns originalkonst av danska, italienska och asiatiska konstnärer.

Koppla av och njut av ett glas vin eller bubbel i en av våra lounger eller i den sköna trädgården efter en lång dag med shopping och sightseeing.

Välkommen till First Hotel Mayfair.

  

Vår profil

Weekend, Business, Möten, Bekvämt, Välkomnande

Kontakt

  • First Hotel Mayfair
  • Helgolandsgade 3, 1653, Köpenhamn
  • +45 70 12 17 00
  • Kontakt

Mera

Boston Grill

Boston Grill

Boston Bar & Grill är namnet på vår nya restaurang som ger Boston till Köpenhamn. Vi serverar de bästa rätterna - från hummer till läckra biffar - i en härlig och avslappnad atmosfere.

Läs mer här

www.bostongrill.dk (extern länk)

25 % rabatt på parkering

25 % rabatt på parkering

Vi erbjuder 25 % rabatt på parkering i Q-Park Vesterbro på Nyrospsgade 42, 1602 Köpenhamn V. Parkeringsgaraget ligger endast ett par minuters promenad från hotellet. Hämta din biljett i receptionen.

Parkeringsinformation

Cyklar till uthyrning

Cyklar till uthyrning

Bästa sättet att upptäcka Köpenhamn är på cykel. Om du vill uppleva staden som en äkta köpenhamnsbo har vi cyklar till uthyrning.

Pris:

DKK 150 per dag (till 12:00 pm)

Bagagerum

Bagagerum

På hotellet har vi ett bagagerum som är fritt att använda efter du checkat ut. Kontakta receptionen så hjälper vi dig.

Fri WiFi på First Hotels

Fri WiFi på First Hotels

Håll kontakten med omvärlden. På alla First Hotels är det fri tillgång till WiFi och Internet.

Street parking

Street parking

If you arrive to the hotel by car you can park right outside. However, the public parking cannot be pre-booked. Remember to check the applicable parking restrictions before you park.

Online City Guide

Online City Guide

I samarbete med Hotel Magazine kan First Hotels erbjuda en utvidgad guide till shopping, restauranger och kultur i Köpenhamn.

First Hotel Magazine City Guide

Om The Green Key

Om The Green Key

The Green Key® är en internationell miljömärkning av hotell, konferensanläggningar, vandrarhem, campingplatser och fjällstationer. Idag finns det ca 1800 anläggningar i 29 länder som är The Green Key miljömärkta.

Smiley Report

Smiley Report

Smiley rapporterna är ett poplärt sätt att betygsätta hotell och restauranger bland danska kunder och gäster. Rapporterna har även visat sig ha en positiv effekt när det gäller höjning av matkvaliteten.