Beställ rum : First Hotel Victoria

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Nagomi

Restaurant Nagomi

More Images

Nagomi Restaurant är en plats för kulinariska upplevelser från det japanska köket. En restaurang där du får den drömmåltid som du tidigare bara kunnat få på storstädernas lyxigaste ställen. Men det är också hit du kan gå med vänner och ta en drink någon kväll, kanske i kombination med lite japansk "finger food", och till ett överkomligt pris. Chef Danny från Nobu i New York kommer garanterat att locka dig tillbaka med sin urgoda mat. Välkommen!

Sushi serveras varje dag kl. 16-22 (21 söndag)

 

Läs om Chef Danny Thai, New York och Hamar här

 

Nagomi Bar

More Images

Nagomi Bar är utestället för den som sätter pris på kvalitet och urval i en avslappad atmosfär. Du kommer att uppskatta alla duktiga bartenders och den omfattande cocktailmenyn. Obs: 23 års åldersgräns.

Öppettider:

Måndag–torsdag 16–23
Fredag–lördag 16–02
Söndag 16–21

Frukosten är serverad

Breakfast Hall

More Images

På First Hotel Victoria ingår frukosten i priset. Efter en god natt sömn kickar du igång dagen med en generös och sund frukost i vår matsal.

Öppettider:
Måndag–fredag 06.30–09.30
Lördag–söndag 07.30–10.30

Välkommen.