Beställ rum : First Hotel Kinsarvik

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Upplev Kinsarvik

Upplev Kinsarvik

Kinsarvik är en idyllisk liten by i hjärtat av Hardanger, bara 40 minuter med bil från Odda och 1 timme från Voss. Byn är omgiven av en nationalpark, fjordar, vattenfall och glaciärer.

Här är de populäraste attraktionerna i Hardanger:

Fruktblomning i Hardanger 

På våren när fruktträden blommar i Hardanger kan du uppleva de magiska omgivningarna med den blåa fjorden, de gröna sluttningarna, de snötäckta bergen och alla fruktträden.

Trolltunga

Du kan bege dig ut på en underbar vandring till Trolltunga som hänger cirka 700 meter upp över Ringedalsvatnet i Skjeggedal. Den särpräglade klippformationen tar andan ur de flesta.

Isklättring på frusna vattenfall och floder

Med erfarna guider kan du gå på isklättring på frusna vattenfall och floder, och ta dig fram över den turkosa isen och genom djupa sprickor.

Baroniet i Rosendal

Du kan besöka Baroniet i Rosendal som är ett litet sagoslott. Slottet har vacker och historisk inramning med Renässansträdgården och landskapsparken som har utsikt över vattenfallet Hatteberg och Hardangerfjorden.

Läs mer om möjligheterna i Kinsarvik och Hardanger här