Beställ rum : First Hotel Kinsarvik

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

First Hotel Kinsarvik erbjuder 68 komfortabla och moderna rum. Hälften av rummen har utsikt mot fjorden och resten utsikt mot natursköna Husedalen och fjällen som omger Kinsarvik.
Badrum finns på alla rum. De flesta av rummen har badkar, men några få har enbart dusch. Kabel-TV, telefon, hårtork och trådlöst internett är standard på alla rum.
Några av rummen har egen balkong med utemöbler.

Standard

Standard Room

Se flere bilder

Våra Standardrum är ljusa och rymliga. Alla rum har eget badrum med dusch och/eller badkar. Rummen har ordentlig plats i garderoberna, TV, skrivbord och gratis trådlöst internet. Några av rummen har utsikt mot fjorden, de andra mot fjällen som omger Kinsarvik.

Nästa 24 timmar - från ,-

Beställ rum

Deluxe

Deluxe Room

Se flere bilder

Våra Deluxerum är ljusa, rymliga och har egen sittgrupp med bord. Rummen har ordentlig plats i garderoberna, TV, skrivbord, vattenkokare med kaffe och te, samt gratis trådlöst internet. Alla rum har eget badrum med dusch och/eller badkar med badprodukter.
Några av rummen har utsikt mot fjorden, de andra mot fjällen som omger Kinsarvik.

Nästa 24 timmar - från ,-

Beställ rum

Alla rum

Fri WiFi
Badrum
Skrivbord
Garderob
Bekväma sängar
Kabel-TV
Platt-TV
Vattenkokare