Beställ rum : First Hotel Grand

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

 

Våra ljusa och luftiga konferenslokaler ligger i hjärtat av Falun. Den största av våra fem konferenslokaler har plats för 220 deltagare. Dessutom har vi fyra rum för mindre grupper.

Hotellet har även två bankettsalar för som passar utmärkt till fest, mässor, konferensmiddagar och mycket mera. Kontakta gärna First Hotel Grand så ger vi dig mer information och hjälper dig sy ihop ditt evenemang.

Choose your colour

Choose your colour

I våra särskilda mötespaket First Meeting & Conference Choose your colour lägger vi vikten på gastronomi med lokala lokala specialiteter och färska råvaror. Fråga gärna efter hotellets utbud av läckra rätter. Eller, om du redan tänkt på en eller fera rätter som du tycker att dina gäster skall avnjuta, tala gärna då med våra duktiga kockar.

Choose your colour

Konferenslokaler

Konferenslokaler

First Hotel Grand är mötesplatsen för alla typer av grupper. Vi har fem flexibla konferenslokaler med plats för upp till 220 deltagare.

Om du behöver något större kan vi med hjälp av vårt stora nätverk av kontakter i Falun hantera grupper och konferenser med upp till 500 deltagare. Hotellet har 191 rum där konferensdeltagarna kan övernatta.

Läs mer om våra lokaler och kapacitet

Aktiviteter

Aktiviteter

First Hotel Grand och Falun erbjuder ett brett utbud av aktiviteter att kombinera med din vistelse eller konferens.

Kontakta oss för mer information.

Telefon: +46 237 948 80

Hitta till hotellet

Hitta till hotellet

Det är lätt att ha konferens eller möte på First Hotel Grand i Falun. Kolla in kartan för att se hur du kommer hit med bil. Parkera på parkeringen utomhus, eller inomhus i uppvärmt garage. Biljett kostar 80 kr och gäller 24 timmar, oavsett om du parkerar ute eller inne.

Hitta hotellet och parkering i Falun