Beställ rum : First Hotel Stadt

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

 • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
 • 12+ = vuxen
 • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Superiorrum First Hotel Stadt Härnösand
Standard Dubbelrum First Hotel Stadt Härnösand
First Hotel Stadt Härnösand
Lobby First Hotel Stadt Härnösand

First Hotel Stadt

First Hotel Stadt ligger vid hamnen i hjärtat av Härnösand med vacker utsikt över havet. Vi har en konferensanläggning som rymmer upp till 170 deltagare. Stadens kulturattraktioner omfattar bland annat det lokala historiska museet, Länsmuseet Västernorrland, som har utställningar om den samiska renkulturen.

Vi har en lobbybar med fullständiga rättigheter. Njut vår rikliga frukostbuffet med underbar utsikt över hamnen. På First Hotel Stadt är du alltid nära händelsernas centrum.

Vår profil

Havsutsikt, Utomhusaktiviteter, Konferens, Lobbybar

Kontakt

 • First Hotel Stadt
 • Skeppsbron 9, 871 30, Härnösand
 • +46 611 554 440
 • Kontakt
 • CENTRUM: 0 M
 • TÅG- OCH BUSSTATION: 550 M
 • HÄRNÖSAND GOLFKLUBB: 15,4 KM
 • SLALOMBACKE: 2,9 KM

Aktuella erbjudanden

Middagspaket restaurang Stadt

Välkommen till oss i vackra Härnösand och njut en stressfri och smakfull kväll. I erbjudandet ingår 3-rätters middag i vår restaurang samt boende och frukost hos oss på First Hotel Stadt.

Boka paketet här

Kärlekspaket Härnösand

Boka vårt fantastiska First Love paket och passa på att komma bort ifrån vardagen tillsammans. Njut av romantisk middag och spendera en helg på First Hotel Stadt Härnösand.

Romantisk helg i Härnösand

Technichuspaket

Lek, lär och upplev på Technichus Science Center. I paketet ingår förutom boende och en fantastik frukostbuffé även entrébiljetter för hela familjen till Technichus.

Boka vårt Technichuspaket här

Bröllopspaket Härnösand

När två blir en är First Hotel Stadt Härnösand där för er. Tillbringa er bröllopsnatt hos oss, och låt oss se till att detta blir den bästa dagen i ert liv.

Bröllopsnatt på First Hotel Stadt

Mera

Konferensrum

Konferensrum

First Hotel Stadt har två stora konferensrum som rymmer upp till 170 personer. Lokalerna lämpar sig för alla typer av tillställningar. Vill ni konferera med företaget, ha en utbildningssession, visa upp en ny kollektion eller bara ha en mötesplats utanför kontoret så har vi de perfekta lokalerna.

Konferens- & mötesförfrågan

Läs mer om lokaler & kapacitet här

Frukost på Stadt

Frukost på Stadt

Som boende ingår alltid frukost på First Hotels. Även om ni inte är övernattande gäst på First Hotel Stadt så har ni självklart möjlighet att njuta vår fantastiska frukostbuffé.

Ring gärna innan och anmäl ert intresse. Pris: 105 kr per person.

Frukost serveras:

 • Vardagar: 06.30-09.30
 • Helger: 07.00-10.00

 

Ta med hunden

Ta med hunden

Vi vet att hunden en självklar del av familjen. När du bor på First Hotel Stadt är du välkommen att ta med din bästa vän! För priser och tillgänglighet vänligen kontakta vår bokning på:

+46 (0) 611554440

Miljödiplom

Miljödiplom

Vi värnar om miljön och satsar på en hållbar utveckling. First Hotel Stadt i Härnösand är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas standard. Detta innebär bland annat att vi kartlagt vår miljöpåverkan, genomfört miljöförbättringar, utbildat personalen i miljökunskap, samt ständigt följer upp och förbättrar miljöarbetet.

First Hotels Miljödiplom (pdf)

Läs mer om Svensk Miljöbas här