Beställ rum : First Hotel Stadt

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Standard

Standard Dubbelrum

Se flere bilder

Våra Standardrum är ljusa och luftiga med skandinavisk inredning och är utrustade med 105 cm bred säng, skrivbord, TV, telefon och fri WiFi. I badrummen kan man välja mellan dusch eller badkar.

Standardrummen är perfekt för affärsresenärer som önskar ett enkelt rum med alla bekvämligheter. Rummen finns både med utsikt över den lokala marinan och med utsikt över vår lugna innergård.

Nästa 24 timmar - från SEK: 1 220,-

Beställ rum

Superior

Superiorrum

Se flere bilder

Våra rymliga Superiorrum passar dig som gärna vill ha lite extra utrymme när du bor hos oss. Rummen är inredda med två bekväma sängar som är 105 cm breda, och här finns givetvis ett badrum med antingen badkar eller dusch.

Våra Superiorrum fungerar utmärkt som familjerum och ligger i vår "diploavdelning". Detta är den gamla hotelldelen i klassisk stil, med hela 3,5 m i takhöjd och stora fönster som ger en extra mysig känsla.

I dessa rum finns det även plats för upp till två extrasänger vid behov. En extrasäng ingår till barn till och med 12 år. Extrasäng därutöver kostar 200 kr.

Nästa 24 timmar - från SEK: 1 412,-

Beställ rum

Svit

Svit

Se flere bilder

Våra två Juniorsviter är ca 30 m² stora och belägna i ett lugnt och stillsamt hörn av hotellet. Slappna av i soffan med en bok och en kopp kaffe.

Skäm bort er extra mycket under er vistelse hos oss genom att bo i ett rum med det lilla extra. Koka kaffe när ni känner för det, sitt och njut av frukosten i morgonrockarna eller bjud över goda vänner och umgås innan ni tar kvällen.

Juniorsviterna är utrustade med 2x 105 cm breda sängar och passar perfekt för dig som vill ha lite extra lyx på resande fot, eller för familjer med behov av extra utrymme.

Nästa 24 timmar - från SEK: 1 604,-

Beställ rum

First SmartBed

First SmartBed för extra skön sömn

Se flere bilder

Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras.

Rummen har en king-size säng (180 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse.

När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.

Kapacitet:  Max 2 personer

Nästa 24 timmar - från SEK: 1 364,-

Beställ rum