Beställ rum : First Hotel Kärnan

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Standard

Standard Dubbelrum

Se flere bilder

Vi har tre olika typer av Standardrum; Standard Enkel, Standard Dubbel och Standard Twin. Rummen varierar i storlek mellan 12 – 24 m², har fri WiFi och badrum med badkar eller dusch.

 

Standard Enkel

Våra Standard Enkelrum är mellan 12-18 m² stora, och ser olika ut både till storlek och inredning. Rummen är inredda med en 105 eller 120 cm bred säng, har trådlöst internet, TV, fåtölj, skrivbord samt badrum med dusch alternativt badkar.

 

Standard Dubbel

Våra Standard Dubbelrum varierar i storlek och inredning och har en Grandlit säng med en storlek som varierar mellan 140-160 cm. Rummen är mellan 14-18 m² och alla har trådlöst internet, TV, fåtölj, skrivbord samt badrum med dusch.

 

Standard Twin

Våra Standard Twinrum varierar i storlek och inredning, men alla har två 90 cm sängar som går att dra isär. Rummen är mellan 15-24 m² och alla har trådlöst internet, TV, fåtölj, skrivbord samt badrum med dusch eller badkar.

Nästa 24 timmar - från SEK: 864,-

Beställ rum

Sviter

Rum

Se flere bilder

Vi har en typ av svit på hotellet; Juniorsviter. Våra Juniorsviter är mellan 30 – 35 m² stora, har fri WiFi, soffa, fåtöljer och badrum med dusch eller badkar.

 

Juniorsvit

Våra Juniorsviter har ett sovrum och är perfekta för familjen, eller om man önskar lite extra plats och lyx. Här finns antingen en Grandlit säng som är 160 cm eller två 90 cm sängar, samt ett vardagsrum med bäddsoffa för två personer.

Rummen är mellan 30-35 m² och alla har trådlöst internet, TV, soffa samt fåtöljer, skrivbord samt badrum med dusch eller badkar.

Nästa 24 timmar - från SEK: 1 532,-

Beställ rum

First SmartBed

First SmartBed för extra skön sömn

Se flere bilder

Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras.

Rummen har två separata sängar (2x90 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse.

När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.

Kapacitet:  Max 2 personer

Nästa 24 timmar - från ,-

Beställ rum

Alla rum

Gratis WiFi
Badrum
Skrivbord
Garderob
Kabel-TV
Radio