Beställ rum : First Hotel Olofström

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

 

På First Hotel Olofström kan du njuta av à la carte-menyn i vår specialdesignade restaurang. Eller varför inte koppla av i hotellbaren med något att dricka?

Kolla våra menyer på Kyparn.se 

Restaurang Snapphanen

Restaurang Snapphanen

Vår restaurang, där du kan njuta av den vackra utsikten över parken, serverar svensk mat med en internationell prägel. Restaurangen är spektakulärt designad som ett rymdskepp, inspirerat av science fiction-eposet Aniara som skrevs av den svenske nobelpristagaren Harry Martinson. På sommaren grillar vi på terrassen.

Uteservering

Uteservering

På somrarna öppnar vi dörrarna till vår uteservering. Perfekt för både lunch och middag, njuta en kall drink eller ta en kaffe i solen.

Frukost ingår

Frukost ingår

Hos oss hälsas du God morgon av doften av nybryggt kaffe varje morgon. På vår härliga frukostbuffe hittar du även ägg, bacon, mängder av olika pålägg, färsk frukt och mycket mer är vad som utlovas varje dag. Frukost ingår i priset när du bor på First Hotel Olofström.

Frukosten serveras:

  • Vardagar: 06.00-09.00
  • Helger: 07.30-10.30