Beställ rum : First Hotel Arlanda Airport

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

 • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
 • 12+ = vuxen
 • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Standard Dubbelrum
Mötesrum för 12-14 deltagare
Gym med utsikt
Baren
Stort och luftigt konferensrum
Fasad First Hotel Arlanda Airport

First Hotel Arlanda Airport

Nytt & kontantfritt hotell

I entrén till First Hotel Arlanda Airport möts våra gäster av en öppen och välkomnande lobby- och loungemiljö, med högt i tak och en modern och ombonad känsla. Inredningen består av en skön mix av moderna möbler i skandinavisk design, anpassade för alla.

I hotellets rymliga restaurang välkomnas varje dag upp till 200 gäster till frukost, lunch och middag. Här serveras internationella rätter i toppklass med lokala råvaror.

First Hotel Arlanda Airport är ett kontantfritt hotell. Detta innebär att man bara kan betala med betalkort här.

Tysta & stilrena rum

Våra 150 stilrena och ljudisolerade hotellrum finns i två kategorier, Standard och Superior. Rummen är ljudisolerade och passar för affärsresenärer, konferensdeltagare och gäster som kommer med flyg på väg till eller från semester.

Effektiva möten & konferenser

På hotellet finns totalt 6 moderna och ljusa konferenslokaler i olika storlekar, som alla är utrustade med toppmodern teknik och AV-utrustning. Lokalerna ligger på entréplan med närhet till restaurang och lounge som inbjuder till spontana möten.

Med hotellets flexibilitet finns det möjlighet att snabbt ställa om lobby och restaurang till ett större Showroom för produktlanseringar, events och utställningar.

Större events

Krävs det större mötesytor har hotellet ett nära samarbete med Drivelab Center. Här kan vi erbjuda en mässhall för upp till 350 sittande eller 500 minglande gäster.

Wellness med gym & bastu

Hotellets wellness- och fitnesscenter ligger på de två översta våningarna i hotellet. Här finns en stor bastu och ett fullt utrustat gym där gästerna kan se flygen komma in över Arlanda flygplats. Tillgång till gym och bastu är gratis för våra hotellgäster och är öppet måndag till söndag 05:00 – 23:00.

Gratis Shuttle service till flygplatsen

First Hotel Arlanda Airport är det nya konferenshotellet där människor möts, arbetar och umgås nära Arlanda flygplats. Hotellet erbjuder gratis Shuttle service mellan 04:30 – 00:00, till och från Arlandas terminaler.

Långtidsparkering

Hotellet erbjuder långtidsparkering i samband med boende. Parkeringen kostar 200 kr per vecka och bokas direkt vid bokning eller via hotellet.

Vår profil

Business, Konferens, Möten, Event, Golf, Närhet

Kontakt

 • First Hotel Arlanda Airport
 • Pionjärvägen 81, 195 61, Arlandastad, Stockholm
 • +46 8 480 029 00
 • Kontakt

 

E-post: info@firsthotelarlanda.se

 

 • ARLANDA AIRPORT: 5 KM
 • STOCKHOLM CITY: 35 KM
 • OFFENTLIG TRANSPORT: 400 M
 • GOLFBANA: 4 KM

Aktuella erbjudanden

Charterpaket med långtidsparkering

Bo hos oss i samband med din resa. Påbörja semestern en dag tidigare. Parkera bilen här, ha en skön natts sömn och starta dagen med vår frukostbuffé. När du är klar skjutsar vi dig till terminal med vår shuttle service. Enkelt och bekvämt.

Boka paketet här

Mera

Möten & konferenser

Möten & konferenser

First Hotel Arlanda Airport erbjuder dig och ditt företag skräddarsydda konferenser och möten med alla nödvändiga faciliteter som behövs för att du ska få till det perfekta evenemanget.

Se våra konferenslokaler här

Långtidsparkering

Långtidsparkering

På hotellet erbjuder vi långtidsparkering i samband med boende.

Parkeringen kostar 200 kr per vecka och bokas direkt via kommentarfältet vid bokning online eller via hotellet.

Perfekt för dig som funderar på att ta ett flyg till varmare breddgrader.

Kontantfritt hotell

Kontantfritt hotell

First Hotel Arlanda Airport är ett kontantfritt hotell.

Detta innebär att man bara kan betala med betalkort här.

Frukost ingår

Frukost ingår

Dagens första måltid är den viktigaste – oavsett om du väljer att ta din frukost "on the go" när du ska hinna med ett tidigt flyg, eller om du vill ta en skön långfrukost.

När du bor hos oss på First Hotel Arlanda Airport ingår frukost i priset.

Fri WiFi

Fri WiFi

Det ska vara lätt och smidigt att arbeta online eller bara strösurfa när du bor hos oss. Därför har vi fri WiFi på hela hotellet för alla våra gäster.

Wellness area

Wellness area

På andra och tredje våningen ligger vårt wellness- och fitnesscenter. Här finns en stor bastu och områdets rundformade design och stora glaspartier ger en fantastisk utsikt, vilket gör att du som gäst får en unik upplevelse oavsett om du kopplar av eller tränar i gymmet.