Beställ rum : First Hotel Strand

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

 

Den största av våra fem ljusa och luftiga konferenslokaler rymmer upp till 80 deltagare. Vi har även tre rum för mindre grupper, en konferensreception och cafeteria.

Total kapacitet hos vår konferensanläggning är 204 personer. Konferensanläggningen är utrustad med whiteboards, blädderblock och overheadprojektorer. En videoprojektor finns tillgänglig i den största konferenslokalen. Ytterligare utrustning kan skaffas på begäran.

Choose your colour

Choose your colour

I våra särskilda mötespaket First Meeting & Conference Choose your colour lägger vi vikten på gastronomi med lokala lokala specialiteter och färska råvaror. Fråga gärna efter hotellets utbud av läckra rätter. Eller, om du redan tänkt på en eller fera rätter som du tycker att dina gäster skall avnjuta, tala gärna då med våra duktiga kockar.

Choose your colour

Lokaler

Lokaler

Vi har sju konferenslokaler med en sammanlagd kapacitet för 204 deltagare. Trimaranen, som är vår största lokal, har plats för 80 personer i biosittning.

Utrustning

Utrustning

Alla rum är utrustade med standardutrustning som whiteboards, blädderblock och overheadprojektorer. WiFi ingår. Videoprojektor är tillgänglig på begäran. Ytterligare utrustning kan skaffas på begäran.

Aktiviteter

Aktiviteter

Vi hjälper gärna till att arrangera aktiviteter och evenemang för att skapa den perfekta konferensen.

Några exempel på aktiviteter:

  • Vin-, öl- och whiskyprovning
  • Bowling 
  • Gokart
  • Lär dig hantera spelen på kasinot