Beställ rum : First Hotel Tällberg

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

VÅRA RUM I HUVUDBYGGNADEN OCH I STUGOR:

Huvudbyggnaden - Rummen i huvudbyggnaden är lite olika utformade både när det gäller storlek och inredning. Det finns rum för 1-4 personer. Några av dubbelrummen har dörr mellan vilket passar bra för en familj. De rum som har fler än 2 bäddar har i regel två ordinarie bäddar samt en extra som man kan fälla ut vid behov. Några av rummen är handikappanpassade.

Perssons stuga - I Perssons stuga finns två 4-bäddsrum och ett dubbelrum. Utanför finns det utemöbler och en stor härlig gräsmatta som barnen kan springa sig trötta på. Dessutom är det nära till både lekplats och lekstugan.

Elsas länga - Fyra standard dubbelrum dit även husdjur är välkomna. Alla rum har egen ingång utifrån. Här finns även ett härbre, familjerum med fem bäddar fördelade på två plan. I nedre plan finns en bäddsoffa för två och på övre en dubbelsäng samt en enkelsäng och dessutom wc och dusch.

Leksandsstugan - På innergården ligger denna charmiga dalastuga som består av två separata standard dubbelrum. Passar perfekt för vännerna eller den lilla familjen. Egen uteplats på sommaren.

Moderate

Moderate Dubbelrum

Se flere bilder

Vi erbjuder tre olika rumstyper i kategorin Moderate; enkel- och dubbelrum samt familjerum i stuga.

Moderate enkelrummen ligger i huvudbyggnaden medans dubbelrummen kan fås i både huvudbyggnaden och i närliggande stuga. Familjrummen ligger i stuga/härbre intill huvudbyggnaden.

Alla rum har sköna sängar, platt-TV, fri WiFi och badrum med dusch.

 

MODERATE ENKELRUM

Några av våra mindre enkelrum i huvudbyggnaden som har en yta av ca 12-15 m², de har skön säng, fåtölj/stol, skrivbord, platt-TV, hårfön, wc och dusch. Enkelsäng 80 cm.

 

MODERATE DUBBELRUM

Några av våra mindre dubbelrum i huvudbyggnaden och i stugor som har en yta av ca 18-20 m², de har sköna sängar, fåtölj/stol, skrivbord, platt-TV, hårfön, wc och dusch. Två sängar på 80 cm.

 

MODERATE FAMILJERUM I STUGA

Våra familjerum i struga/härbre finns på gården nära huvudbyggnaden och har en yta av ca 25-45 m² och här finns 3 till 5 riktiga sängar, fåtölj/stol, skrivbord, platt-TV, hårfön, wc och dusch. Två sängar 80 cm samt fasta extrasängar på 80 cm säng.

Nästa 24 timmar - från ,-

Beställ rum

Standard

Standard Dubbelrum

Se flere bilder

Vi erbjuder tre olika rumstyper i kategorin Standard; enkel-, dubbel- och familjerum.

De flesta rummen ligger i huvudbyggnaden men undantag från rummen som är anpassade för gäster med husdjur som ligger i huslänga intill hotellet.

Vi har även handikappvänliga rum. Alla rum har sköna sängar, platt-TV, fri WiFi och badrum med dusch.

 

STANDARD ENKELRUM

Våra standard enkelrum finns i huvudbyggnaden och har en yta av ca 15-18 m², de har skön säng, fåtölj/stol, skrivbord, platt-TV, hårfön, wc och dusch. Enkelsäng 90-120 cm.

 

STANDARD DUBBELRUM

Våra standard dubbelrum har en yta av ca 20-24 m², de har sköna sängar, fåtölj/stol, skrivbord, platt-TV, hårfön, wc och dusch. De flesta standardrummen finns i huvudbyggnaden. Två sängar på 80-90 cm som går att dra isär.

Vi erbjuder även handikappanpassade standardrum.

Denna kategori har även rum för husdjur som finns i en huslänga 50 m från huvudbyggnaden.

 

STANDARD FAMILJERUM

Våra standard familjerum finns i huvudbyggnaden och har en yta av ca 24-30 m² och här finns 3 till 4 riktiga sängar, fåtölj/stol, skrivbord, platt-TV, hårfön, wc och dusch. Två sängar 90 cm samt sängskåp, 90 cm säng. Här finns också plats för en extrasäng.

Nästa 24 timmar - från ,-

Beställ rum