Beställ rum : First Hotel Tällberg

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Våra rum

Våra rum

Vi erbjuder olika typer av rum på hotellet; enkel- och dubbelrum, handikappvänliga rum, rum för gäster med husdjur och familjerum.

Vår rum ligger både i huvudbyggnaden och i stugor och längor på gården.

Våra hotellrum

Alla våra 60 rum är utrustade med dusch, toalett samt telefon och platt-TV. 49 av hotellrummen finns i huvudbyggnaden i olika kategorier.

Vi har 11 rum i fristående hus/stugor nära huvudbyggnaden.

Alla rum är rökfria och inredda i ljusa färger med anknytning till Dalarna. Vi har även fyra rum speciellt utvalda för husdjur.

 

Huvudbyggnaden

Rummen i huvudbyggnaden är lite olika utformade både när det gäller storlek och inredning. Det finns rum för 1-4 personer. Några av dubbelrummen har dörr mellan vilket passar bra för en familj. De rum som har fler än 2 bäddar har i regel 2 ordinarie bäddar samt en extra som man kan fälla ut vid behov. Några av rummen är handikappanpassade.

Perssons stuga

I Perssons stuga finns två 4-bäddsrum och ett dubbelrum. Utanför finns det utemöbler och en stor härlig gräsmatta som barnen kan springa sig trötta på. Dessutom är det nära till både lekplats och lekstugan.

Elsas länga

Fyra standard dubbelrum dit även husdjur är välkommen! Alla rum har egen ingång utifrån. Här finns även ett härbre, familjerum med 5 bäddar fördelade på två plan. I nedre plan finns en bäddsoffa för två och på övre en dubbelsäng samt en enkelsäng och dessutom wc och dusch.

Leksandsstugan

På innergården ligger denna charmiga dalastuga som består av två separata standard dubbelrum. Passar perfekt för vännerna eller den lilla familjen. Egen uteplats på sommaren.