Beställ rum : First Hotel Dragonen

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

OBSERVERA:

Under Höstyran Brännbollsyran 1-3 juni 2017 har vi 20 års ålersgräns för samtliga boende.

Moderate

Moderate Enkelrum

Se flere bilder

Våra Moderaterum är 10 m² stora och renoverades 2014. Rummen har en 105 cm bred säng och är modernt inredda med parkettgolv och utrustade med skrivbord och en 32" LED TV och hårfön. De kaklade och fräscha badrummen är utrustade med dusch.

Nästa 24 timmar - från SEK: 695,-

Beställ rum

Standard

Standard Twinrum

Se flere bilder

Våra Standardrum är 18 m² stora och renoverades 2014. Rummen kan användas som både dubbel- och twinrum med två 90 cm breda sängar som kan dras isär.

Rummen är modernt inredda med parkettgolv och utrustade med skrivbord, fåtölj, en 40" LED-TV och hårfön. De kaklade och fräscha badrummen är utrustade med dusch.

Nästa 24 timmar - från SEK: 795,-

Beställ rum

Superior

Superior Dubbelrum

Se flere bilder

Våra Superiorrum är 18 m² stora och renoverades 2014. Rummen har en 180 cm bred säng och är modernt inredda med parkettgolv och utrustade med skrivbord, fåtölj och en 40” LED-TV med Smart-TV.

På rummen finns även hårfön och vattenkokare för kaffe/te. De kaklade och fräscha badrummen är utrustade med dusch och skönhetsartiklar.

Nästa 24 timmar - från SEK: 895,-

Beställ rum

Deluxe / Familjerum

Deluxe Familjerum

Se flere bilder

Vårt Deluxerum är 28 m² stort och renoverades 2014. Rummet har en 180 cm bred Höie Kontinental dubbelsäng och en separat sittgrupp med soffbord där du kan ha mindre möten eller njuta av din frukost.

Soffan går att bädda ut med bäddmåtten 140 x 200 cm. Rummet har en 50” LED-TV med Smart-TV, vattenkokare för kaffe/the, strykbräda samt hårfön. Skönhetsartiklar ingår och badrummet är utrustat med badkar.

Nästa 24 timmar - från ,-

Beställ rum

Sviter / Familjerum

Härlig Svit på First Hotel Dragonen

Se flere bilder

Våra Sviter är 38 m² stora och renoverades 2014. I sovrummet finns en 180 cm bred Höie Kontinental dubbelsäng och en 40” LED-TV med smart-tv samt ingång till ett rymligt badrum med badkar och skönhetsartiklar.

I vardagsrummet finns ytterligare en 40” LED-TV med Smart-TV samt skrivbord och en soffa med soffbord. Soffan går att bädda ut med bäddmåtten 140x200 cm.

Rummet är utrustat med hårfön, vattenkokare för kaffe/the, ett litet kylskåp, mikrovågsugn och strykbräda. I hallen finns gott om plats för bagage samt ingång till en separat toalett.

Nästa 24 timmar - från ,-

Beställ rum

First SmartBed

First SmartBed för extra skön sömn

Se flere bilder

Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras.

Rummen har två separata sängar (2x90 cm) eller en king-size säng (180 cm). Rummen passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse.

När du bor i ett SmartBed Room får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.

Kapacitet:  Max 2 personer

Nästa 24 timmar - från SEK: 995,-

Beställ rum