Hoppa till huvudinnehållet

Lunchmeny Restaurang Statt

Boka boende

Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Lunchmeny Restaurang Statt

VECKA 17

Måndag
Annandag påsk - Lunchstängt.

Tisdag
Stekt fläsk med löksås, brässerad lök, lingon och kokt potatis.
Sejrygg med hummersås, fänkål och dill. Serveras med kokt potatis.

Onsdag
Biffstroganoff med gurka, crème fraiche och potatispuré.
Torsk med potatispuré, vitvinssås och broccoli.

Torsdag
Alaska Pollock med kokt potatis, dill och räksås.
Fläskkarré med dragongräddsås, äpple och mangochutney. Serveras med rostad potatis.

Fredag
Rimmad oxbringa med pepparrotssås, klyftpotatis och rostade rotfrukter.
Stekt lax med messmörsås, morot, fänkål och rädiscrudité. Serveras med kokt potatis.

VECKANS BURGARE

Klassisk Stattburgare
Smashburgare 150 gram, Bourbon BBQ, majonnäs, cheddarost, bacon, karamelliserad lök, krispsallad och Briochebröd. Serveras med pommes och aiolidipp.
195 kr

Vegetarisk burgare
Halloumiburgare med chilidressing, krispsallad, tomat, och picklad rödlök. Serveras med pommes och aiolidipp.
195 kr

Hjärtligt välkommen & en smaklig måltid önskar vi dig!

Restaurang Statt
First Hotel Statt, Lasarettsgatan 2, Örnsköldsvik, 0660 – 26 55 94

Kontakta oss
Ring: +46 660 26 55 90
Mejla: ornskoldsvik@firsthotels.se

Lunchen serveras
Måndag - fredag: 11:00-13:30       

Dagens lunch
159 kr inklusive vår stora salladsbuffé, veckans soppa, hembakt bröd & kaffe från Arvid Nordquist.