Lunchmeny Restaurang Statt
VECKA 11
Måndag
Nattbakad fläskkarré med äppelmustsås, rostad potatis och inlagd gurka
Hokifilé med smörstekta Haricots verts, brynt smör, citron och potatismos
Tisdag
Lasagne med tomatsås och parmesan
Sejrygg med hummersås, fänkål, dill och kokt potatis
Onsdag
Pulled beef med ris, spenat och tomatsalsa
Örtbakad kolja, örtvinsky, sparris och potatispuré
Torsdag
Grillad pluma med kokt potatis och kryddig paprikasås
Torsk med vitvinssås och broccoli. Serveras med potatispuré
Fredag
Flankstek med rödvinssås och sparris. Serveras med krossad potatis toppad med parmesan och vitlök
Regnbåge med potatispuré, pepparrotssås, morot och ruccola
VECKANS BURGARE
Stattburgare
150 gram Smashburgare, Bourbon BBQ majonnäs, Pepper Jack cheddar, krispsallad, bacon och karamelliserad lök. Serveras med pommes frites & aiolidipp
195 kr
Vegetarisk burgare
Halloumiburgare med chilidressing, jalapeño, krispsallad och saltgurka. Serveras med pommes frites & aiolidipp
195 kr
Hjärtligt välkommen & en smaklig måltid önskar vi dig!
Restaurang Statt
First Hotel Statt, Lasarettsgatan 2, Örnsköldsvik, 0660 – 26 55 94
Kontakta oss
Ring: +46 660 26 55 90
Mejla: ornskoldsvik@firsthotels.se
Lunchen serveras
Måndag - fredag: 11:00-13:30
Dagens lunch
Inklusive vår stora salladsbuffé, veckans soppa, hembakt bröd & kaffe från Arvid Nordquist.